ماي واي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل قوالب البطاطس باللحم المفروم

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ايمن الرفاعى
Admin



عدد المساهمات : 744
تاريخ التسجيل : 05/11/2012
العمر : 41
الموقع : https://modernmyway.ahlamontada.com

طريقة عمل قوالب البطاطس باللحم المفروم Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل قوالب البطاطس باللحم المفروم   طريقة عمل قوالب البطاطس باللحم المفروم Emptyالجمعة مارس 15, 2013 2:35 pm



طريقة عمل قوالب البطاطس باللحم المفروم






طريقة عمل قوالب البطاطس باللحم المفروم 826710





  • الكمية تكفي: 4 أشخاص
  • المقادير:




    6حبات بطاطس بالحجم الكبير


    نص كيلو لحم مفروم , بقدونس مقطع صغير


    ملح , فلفل , شوية بهارات


    كوباية كبيرة صلصة طماطم خفيفة مش متسبكة


    ملح ورشة فلفل اسود



  • الطبخ:
    هنعصج اللحمة ونضيف عليها الملح والفلفل

    والبهارات

    وبعدين نحط البقدونس

    ونقلبها

    وهتكون بالشكل دة

    ونخليها على جنب

    لحد مانجهز البطاطس

    هنقشر البطاطس ونغسلها

    ونقسمها نصين كدة

    وبعدين نقورها بملعقة الشاي

    بالشكل دة

    وبعدين نحمرها في زيت غزير

    وهتطلع لنا بالشكل الجميل دة

    متحمرة من جوة ومن برة

    هنا قلب البطاطس

    اللي طلعناها واحنا بنقورها

    حمرناها هي كمان

    وهنقدمها معاها

    او ممكن لو عندك أطفال يتسلوا بيها

    بتكون مقرمشة ولذيذة

    بعد كدة

    نرص كل البطاطس بعد ماحمرناها في صينية فرن

    ونحشيها بعصاج اللحم والبقدونس كدة

    واللحم اللي هيتبقى

    نحطه في ارضية الصينية

    وبعدين نسقيها بصلصة الطماطم

    في كل واحدة شوية وعلى وشها كمان

    بالشكل دة

    ونخلي كمان الصلصة تكون في قاع الصينية

    عشان ما تلزقش ومتتحرقش من تحت

    دة شكل الصينية بعد ما سقيناها بالصلصة كويس

    و دخلناها الفرن


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://modernmyway.ahlamontada.com
 
طريقة عمل قوالب البطاطس باللحم المفروم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  طريقة عمل بسبوسة ماى واى
» طريقة وضع مكياج خطوة بخطوة
» طريقة عمل البصارة على الطريقة الصعدية
» طريقة عمل الحمام المغربي بالشرح والصور ؟
» طريقة عمل كشري بعدس اصفر أو المجدرة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ماي واي :: قسم المطبخ واشهى الاكلات :: احلى الاكلات مع مطبخ ماى واى-
انتقل الى: